Het word een ananassenjaar

Goh.
Ik had me de start van mijn nieuwe jaar anders voorgesteld.
Gisteren een fantastische dag gehad op mijn verjaardag. Mede dankzij vrouw en kind.
Een heuse klassieke scheerbeurt cadeau gekregen -voor dat extra gladde en relaxte gevoel –  en daarna nog een beetje gaan winkelen. Op een fantastische dag van temperatuur. Kortom : Het was heerlijk.
En vandaag staat daarbij in schril contrast. Niet qua weer. Wel qua beleving.
Twee justitieel incasso’s in de bus, op dezelfde dag, dezelfde plaats maar  op verschillende tijden en dan nog een klusje wat je normaal in een klein uurtje doet, 4 uur laten uitlopen. Niet door mijn fout maar wel door een vrachtwagen met 50 ton ananassen die besloot op de A16 maar in de middenberm te parkeren.
Er schoot niet veel van over van de vrachtwagen en ik hoop dat de chauffeur nog leeft. Dat maakt het dan nog wel waard om om ook nog een sterretje in je ruit op te lopen als je langs het rampgebied rijdt.
Maar goed. Hoe ging dat spreekwoord ook alweer over die slechte generale ?
Juist.
Ik ben benieuwd.

Deel het met je vrienden !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *