Fleur opent de Disney Store

SP32-20130504-184048Vandaag was de dag dat we op zoek moesten naar de kadootjes voor Marloes’ haar verjaardag en moederdag. Nu had Marloes al wel aangegeven in welke lijn de kadootjes moesten liggen dus gingen Fleur en ik op weg vanmorgen al heel vroeg naar de Antwerpse Disney Store.
Het is veel te lang geleden dat ik in Antwerpen was. “Wie heeft opeens die enorme BNP Paris Bas bank even voor de belastingdienst gezet ?” dacht ik nog bij het binnenrijden van de stad.
Veel te vroeg waren we er, maar wel met een reden. Ik wist dat de Disney Store dagelijks geopent wordt door een kind, en ik had de stille hoop dat ze Fleur er voor zouden kiezen.
Aangezien een eerdere ervaring niet tot een succes leidde door de toen minder strakke openingstijden, waren we dus vroeg op en vroeg op weg. Maar het lange wachten leverde een beloning op : Fleur mocht de winkel openen.
Om 10.00 uur precies ging de deur open en werd aan Fleur gevraagd of ze de winkel wilde openen als eerste klant.
En ik moet zeggen: Het was een leuke kleine ceremonie.
Ingeleid met een klein praatje waarbij echt even aandacht werd gegeven aan Fleur door de vriendelijke staff-members, werd er naar het hoogtepunt van de opening toegewerkt. Uiteindelijk mocht er een draai gegeven worden aan de enorme Disney-sleutel en met een kleine hoeveelheid “Disney Magie” sprong alles aan in de winkel en was hij klaar voor de dag van vandaag.
Met dank aan Fleur die als herinnering aan deze dag een kleine replica-sleutel kreeg. 
De opening was een voorbode voor de rest van de dag die als Fleur als “geweldig” wordt gekwalificeerd. Kan niet anders.
Disney, McDonalds, bungee-jumping, nieuwe oorbellen met Femke, en frietjes bij Opa en Oma.
Het was een SUPER dag !  

En ja ik weet het : Het geluid in het filmpje is niet best, het ligt aan mij. Ik stond niet dichtbij genoeg en Fleur heeft nog een zacht stemmetje…

Deel het met je vrienden !

1 comment for “Fleur opent de Disney Store

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *