Afbreken op zondag

SP32-20130505-084840Stiekempjes maakt dit blogje me blij. Gewoon omdat ik weer eens ouderwets een complete week beblogt heb. En wellicht is het een voorbode voor meer. Het spel van vandaag heeft er zijdelings iets mee te maken want om iets nieuws te doen moet je af en toe oude zaken afbreken. En dat gaan we doen met Deconstructor !
Het spel opent in een nieuw scherm en besturing gaat simpel met de muis en wat muisklikjes en het is de bedoeling dan jij je explosieven op de juiste plekken laat ontploffen zodat het gebouw geminimaliseerd wordt tot onder de streep.
Klinkt easy-peasy en in de begin levels is het dat ook wel. Maar kom je ook verder ?
Hoe dan ook : Ik wens je een prettige zondag. Speel ze !

Deel het met je vrienden !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *