Koningin Juliana Toren

SP32-20130512-014119Vandaag naar Koningin Juliana Toren geweest. Je moet immers wat als je vrij bent.
Ik moet zeggen : Ik was blij dat Marloes kaartjes met korting had weten te scoren bij vakantieveiling.nl want het park is aan de kleine kant.
Het kaartje op de website is op ware grootte zou je haast denken. Toch is het volgepakt met attracties. En muizen.
Af en toe maakt men nog wel eens een foutje in de thematisering van het park met hier en daar een Disney- of  Hannah-Barbera-figuur maar dat mag. Het merendeel van de bezoekers vindt dit niet erg. Ze zijn dan ook de doelgroep en nog een tijdje van volwassen zijn verwijderd. Aan de andere kant blijft het lastig voor het park want hoe thematiseer je een park met een muis ?
Het is daarom dat er ook wel andere figuren te vinden zijn zoals bijvoorbeeld de familie Flintstone in een auto-ride.
Fred Flintstone zal ook wel last hebben gehad van muizen, zij het dan niet van het formaat wat te vinden is bij zijn attractie.
Het park in Apeldoorn kan ouders ook gerust stellen. Kies een goede opstelling nabij de thai toko  of nog liever de Hamburger Paddestoel, en je overziet bijna het hele park en kan je met een gerust hart de kleine meid of jongen zijn of haar  gang laten gaan, terwijl je jezelf op tijd van een natje of droogje voorziet.
Jammer was dat je extra op tijd moest reserveren voor het Bungee-gebeuren nabij het picknick-bos maar over deze teleurstelling wordt snel heengestapt omdat andere attracties dichtbij in de buurt wel toegankelijk zijn.
Al met al een leuke dag gehad en de kleinste van ons gezelschap had een topdag.
Voor de bezoeker boven de 18 – met kinderen-  wil ik een opdracht mee geven :  Tel het aantal  Jul en Julia’s wat je ziet.
Gegarandeerd dat je er een paar vergeet.
Meest indrukwekkend voor mij persoonlijk vandaag : Het gemak waarmee de medewerkster van de Hamburger Paddestoel  braadworsten knakt, in één vloeiende beweging.

Deel het met je vrienden !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *