Hamburgers gooien op zondag

SP32-20130511-233230Ik had een spel kunnen plaatsen van iets wat meer met vandaag te maken heeft maar ik kon eigenlijk niets vinden wat te maken heeft met “Moederdag”
Ik heb wel een kereltje wat de moederlijke taken in de keuken waarneemt door met hamburgers te gooien – juist iets wat je eigen moeder altijd verbied- maar goed : hij gooit een aardige burger en dat maakt het toch wel weer een aardige game voor vandaag.
Je kan de burgers een soort turbo-boost geven door met de saus wat extra te knijpen, en je kan de burgers verbeteren in de shop ,maar het belangrijkste blijft gewoon het op tijd werpen van de hamburger.
Ik zeg doe je best met Mad Burger  en maak er een mooie dag van voor je moeder !

Deel het met je vrienden !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *