Interpellatie.nl op Google Plus

Interpellatie op Google PlusInterpellatie.nl heeft  de keuze nu daadwerkelijk gemaakt voor Google Plus. Natuurlijk blijven we aktief ook op de andere netwerken maar ik voel me thuis bij Google, heb gewoon android draaien op mijn telefoon en niet dat mislukte  niemendalletje van Facebook en ik heb er vertrouwen in dat Google Plus mij straks kan bieden wat ik nodig heb. En laten we er geen gras over groeien : de applicaties binnen Google+ zijn voldoende om mijn Google Glass mee te vullen straks en anders koopt Google wat het nodig heeft, of ze bouwen het na.
Ideaal verkoop-argument overigens  als je een dienst wil toevoegen aan je netwerk : “Ga accoord met deze verkoop of  we bouwen je na en we maken je kapot…”
Enige gevaar komt uit aziatische hoek en heet Baidu en hoewel je me er wel kan vinden,  kan je er niets van lezen, uitzonderingen daargelaten. Maar Baidu is niets anders dan Google, nagebouwd door de Chinezen. Zijn ze goed in.
En in Google heeft men een prima voorbeeld  gezien de voorgaande zinnen.
En Apple dan ? Ach, ze hebben leuke ideetjes , maar het duurt allemaal wat te lang. En ook al wil men de iWatch wat naar voren halen als tegenhanger van Google Glass wedden dat Google binnen no-time een alternatief heeft ? Gewoon om Apple kapot te concureren.
Het blijft een levendige business dat internet…

Deel het met je vrienden !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *