Astrid gaat op in Yahoo?

SP32-20130517-014522Een van mijn favoriete to-do appjes op mijn telefoon is Astrid.
De kleine octopus werkt goed met android en de app is gewoon no-nonsense. Tot vandaag want Yahoo! heeft Astrid overgenomen in de grote boze wereld van het internet. Op zich geen probleem maar de press-release die men liet zien op de site had wel iets weg van een afscheidsbrief:  Klanten die hun geld terug krijgen, data die gedownload kan worden.
Ik snap het niet, maar ik zie het grote plan achter Yahoo! ook nog niet.
Onmogelijk ook. Want Yahoo! investeert in vergelijking met sommige conculega’s te weinig in hun diensten. Dat kon ook allemaal niet want nog niet zo lang geleden lag Yahoo! zelf aan de beademingsapparatuur. Maar dan nu opeens wel Astrid kopen ? Beetje raar, maar het zal ongetwijfeld een bedoeling hebben…

Deel het met je vrienden !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *