Hoe wordt je een ster op Youtube ?

SP32-20130519-000344Youtube is tegenwoordig een aardige vervanger voor je TV. ¬†Natuurlijk ken je een Gary Brolsma en een Jenna Marbles. Maar hoe wordt je zo groot als zij op Youtube ? Daar dien je keihard voor te trainen blijkbaar. En daar ben ik het wel mee eens. Daarnaast vraag ik me af of het mogelijk is om groot te worden op Youtube als je nederlands spreekt, maar een criticaster kan meteen gaan roepen dat Psy dat probleem ook overwonnen heeft. Vraag is meer of hij zijn populariteit zo hoog kan houden. Daarnaast zijn we in Nederland wat teveel “Down to earth” en hebben een “Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg” mentaliteit. En dat zijn zaken waar je niet echt mee scoort op de social media.. Voor mij persoonlijk is het wel een experimentje waard. Ook al geef je een gedeelte van je privacy op. Maar eerst maar eens een format bedenken, want je hebt altijd een basis nodig waar je terug op dient te vallen.
.

Deel het met je vrienden !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *