Ik ben een durfal !

SP32-20130713-005916Hoera ! Ik ben een durfal !
In de Jumbo Food Market die een tijdje geleden hier ter plaatse is geopend , ben ik een durfal. Het is een spel wat bedacht is voor in de supermarkt. En, goed, ik beken : bedoeld voor kinderen.
Maar aangezien Fleur niet echt een groepje medespelers tegenkwam, was ik haar medespeler en trokken we beiden met een aftekenkaart  dwars door de supermarkt.
En het is een aanrader om te doen.
Ook als volwassene. Ook al krijg je af en toe een rare blik omdat je niet meer tot de doelgroep hoort.
Je krijgt op 7 plekken een mogelijkheid om effies te proeven. Zo heb ik een stukje meloen op, een stukje wilde perzik, wat kroepoek, een stukje kibbeling, een aardbei met slagroom, een kippenvleugeltje, nootjes en wat zacht fruit -de snoepvariant-
Mijn favorieten waren de aardbei en de kibbeling. Fleur had het wat moeilijker om te kiezen. Ze vond het allemaal lekker.
En zo hoort het ook.
De kleine gast had leuk wat om handen, en ook onze kar werd ondertussen goed gevuld.
Het is een leuke bezigheid die de Jumbo Food Markt had bedacht, en gezien de grootte van de winkel is het een mooie en lekkere activiteit om de winkel te ontdekken.
Het hele concept van de winkel mag wat mij betreft als succes gekwalificeerd worden. Het is toch weer een klein stapje verder in de keten die bestaat tussen consument en supermarkt die steeds meer vervaagd. De Food Markt geeft je namelijk ook de mogelijkheid om meteen het voedsel klaar te laten maken en te verorberen ter plekke. En dat maakt het naar de supermarkt gaan een heus uitje.

Deel het met je vrienden !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *