Voetbalmanager 2013/2014

voetbalIk ga komend jaar weer mee doen denk ik aan een Voetbal manager game. Nog geen flauw idee waar, al behoort voetbalpoules.nl tot mijn persoonlijke favorieten, ook al is het niet echt een managers-spel maar meer een toto-variant er van.
Ik heb wel even de stand van afgelopen seizoen (2012-13) bewaard van NOS Teletekst hieronder.
Het is allicht een indicatie voor wat er komend seizoen gaat gebeuren.
Het zou knap zijn als NAC Breda opeens mee zou spelen voor het kampioenschap en Ajax degradatievoetbal speelt. Zulke acties verwacht niemand en het zou apart zijn als het zou gebeuren.
Toch zorgt de afbeelding van NOS Teletekst dat ik niet mijn persoonlijke wens laat spreken in de uitslagen die ik voorspel. Want daar zit vaak het gevaar van het voorspellen van voetbalwedstrijden in.
Natuurlijk heb ik mijn voorkeuren maar er zal niet meer dan een plaats of 4 verschil inzitten tussen de plaatsing van afgelopen seizoen met komend seizoen in mijn gedachtes.
De kampioen voor volgend jaar ? Ajax
De zekere degradant ? Go Ahead Eagles
Garanties op de voorspellingen hierboven ? Nee.
Meer van mijn gedachtes deel ik nu niet. Ik zou mezelf ermee kunnen benadelen…


P819_01

Deel het met je vrienden !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *