Brabantpark festival 2013

SP32-20130908-202312Na een jaartje van afwezigheid -geloof ik- was het er weer : Het Brabantpark festival. De grote ontmoetingsdag  van alle mensen in mijn wijk. Professioneel en gewoon bewoners, confessioneel of juist niet, sportief, of gewoon lekker genietend, het was vanmiddag een grote gezellige mengelmoes in het Brabantpark.
Natuurlijk was het er een mooie dag voor en de bezoekratio was dan ook groot voor de mensen uit mijn wijk.
Leuk bandje, Fearless, op de achtergrond en je krijgt een leuk aanbod van allerlei activiteiten.
Vooral voor de jongere bewoners van de wijk is het een hele actieve middag. Knutseltafels, een schminktafel, een streetdance demonstratie, survivalrun van de scouting, eettentje, een hockey-, en een  voetbalveldje -dat laatste met dank aan NAC teamplay– voor de dag gekomen in een busje wat de financiële situatie bij NAC aardig illustreerde.-Helaas-
Het Brabantpark festival mag voor mij als zeer succesvol bestempeld worden. Je komt namelijk ook oude en nieuwe bekenden tegen. Personen die ik in geen jaren gesproken heb loop je tegen het lijf en dat maakt het mooi. Natuurlijk ligt dat ook aan mij want mijn sociale leven ligt niet enkel in mijn wijk , maar het is fijn dat je toch in je eigen wijk even kennis maakt met iedereen. Leer je ze toch een beetje beter kennen .
Daarom deze fotocollage van vandaag :

Deel het met je vrienden !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *