De beste wensen allemaal !

SP32-20140102-000528Ik heb dit jaar zelfs mijn verjaardag van mijn blogje overgeslagen. Maar het nieuwe jaar ga ik toch weer verder met bloggen. ¬†Misschien moet ik meer de diepte in qua blogjes. Vooral nu mijn dochtertje ouder wordt en ik nog minder tijd lijk te hebben op het werk schiet het bloggen er vaak bij in. Da’s toch jammer. Want ik merk dat het toch nog altijd bevrijdend kan zijn om dingetjes van je af te schrijven en je eigen visie op zaken kan laten schijnen.
Ik ben er verbaal toch al niet  al te sterk in, Gelukkig lukt het op schrift een stuk beter.
IK heb zelfs speciaal een serietje bedacht om het nieuwe jaar mee te beginnen : “Over de dag” heet de serie en het is een simpel blogje over de dag in de geschiedenis van die datum..
Alle reden om dus iedereen de beste wensen te wensen vandaag.
Zorg dat het jouw jaar wordt dit jaar !

Deel het met je vrienden !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *