Geheime saus ?

SP32-20140110-100731Sommige bedrijven hebben geheimen.
Coca Cola bijvoorbeeld . Of McDonalds.
Vraag McDonalds welke saus men gebruikt voor de hamburger, en men noemt met alle plezier de ingredienten op waarvan het gemaakt is, maar nooit de naam van de producent waar men het spul koopt. Laat staan de merknaam.
Dat doet McDonalds Canada helemaal anders.
Bedrijfsgeheim of niet, een heuse masterchef laat je zien op Youtube hoe ze de saus maken op de Big Mac, hoe de hamburgers gemaakt worden, of hoe men de frietjes maakt.
Allerlei informatie gaat gewoon open en bloot op internet.
En dat maakt het wel een stuk transparanter.
Bovendien geeft het je de kans om thuis eens te experimenteren met het echte spul wat er bij ons thuis heeft toe geleid dat het ontbijt in het weekend helemaal “ver-mcDonalds-t” is : Hamburgerbroodje met een gebakken eitje, lapje ontbijtspek en plakje kaas er tussen, en smullen maar. Hou je niet van spek in de ochtend ? De variant met ham is ook heel lekker…..
.

Deel het met je vrienden !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *