KEO, de Tijdcapsule

SP32-20140116-000123Wil je je nageslacht eens verrassen ?
Schrijf dan een briefje van 4 kantjes op deze website, die uitendelijk meegevoerd gaat worden door KEO, een tijdscapsule de na lancering weer naar de aarde  terug zal keren over 50.000 jaar.
Ik vraag me af of je je briefje nog wel in het Nederlands kan wegpennen, maar de tijd zal het leren.
Ik vraag me wel meer af over de terugkomst van het object maar ik maak er me niet te druk om. Ik zal er niet meer zijn om het mee te maken. Misschien s het daarom wel eens lekker om al je frustratie van je af te schrijven, Met alle wil van de wereld verwacht ik niet dat mijn naam nog in de databanken zal voorkomen dan…

Deel het met je vrienden !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *