Watermanagement

SP32-20140116-005613Als ik space.com mag geloven, kan het niet zo zijn dat er een tekort aan water zal zijn de komende jaren met de vondst van 140 miljard keer het volume van de wereldzee├źn zwevend in de ruimte.
Probleem zal meer zijn : Hoe komen we erbij ?
De waterwolk omringt een zwart gat en dat maakt het nogal lastig om het te ontginnen. Om maar te zwijgen van de afstand die afgelegd moet worden.
Maar dat laatste kan eventueel opgelost worden als we de ruimte-krommingen kunnen gebruiken om tijd te kunnen winnen met ruimtereizen. We hebben nog wel even tijd om dat te ontwikkelen want de waterwolk hangt er pas 112 miljard jaar…
Wat ik me dan afvraag : Zou het erg anders smaken ? Of juist niet ?

Deel het met je vrienden !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *