Over de dag 19 januari

SP32-20140118-231932Vandaag, op 19 januari wilde ik eigelijk Michiel Romeyn feliciteren met zijn verjaardag. Naast het vele werk wat hij heeft verricht. blijft hij voor mij als Storm uit Credituren , Debiteuren onvergetelijk. Maar toch schakel ik over naar een overlijden om vandaag te herdenken : Bam Bam Bigelow.
In mijn jonge jaren maakte deze worstelaar indruk op me toen hij worstelde in de WWF. Bekende namen in die tijd waren Roddy Piper, Vince McMahon, Jesse Ventura en natuurlijk Hulk Hogan. En tussen hen bevond zich ook Bam Bam Bigelow. Bigelow maakte op mij indruk door zijn met vlammen getatoeerde kale hoofd, en zijn overal stevige verschijning.
“Wie laat zijn hoofd dan ook vol tatoeeren ?” dacht ik altijd als ik Bam Bam ¬†aan het werk zag.
Daaraan kwam dus een einde in 2007 toen hij thuis werd gevonden met een cocktail van diverse drugs in zijn grote lijf…

Deel het met je vrienden !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *