Over de dag 20 januari

SP32-20140119-112350Vandaag werd 32 jaar geleden rock geschiedenis geschreven.
Zowel met Black Sabbath, als in zijn solo carriere liet Ozzy Osbourne van zich spreken. Maar hij kwam in opspraak door het welbekende vleermuis incident tijdens zijn optreden vandaag in 1982. Een fan gooide een vleermuis op het podium en “The Prince of Darkness”, zoals Osbourne zichzelf noemt, beet zijn hoofd er af. Osbourne dacht dat het een nep-vleermuis was maar nadat hij met spoed naar het ziekenhuis moest bleek dat het om een echte vleermuis ging. Na ontslagen te zijn uit het ziekenhuis kreeg Osbourne daarna alle dierenrechtenorganisaties achter zich aan wegens het doden van de vleermuis.
Dit is niet het enige incident met dierenleed van Ozzy.Obourne Ook trok hij ooit in een dronken bui de kop van een duif eraf tijdens een overleg betreffende het tekenen van een platencontract. Dit resulteerde erin dat enkele nette pakken van mensen van de platenmaatschappij vol bloedspetters kwamen. Toch tekende iedereen, vooral omdat de platenmaatschappij wel brood zag in zo’n apart figuur als Osbourne.

Deel het met je vrienden !

1 comment for “Over de dag 20 januari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *