Over de dag 1 februari

jacksontimberlakeZondag staat de Super Bowl weer op het programma. Naast de vele reclames staat ook de muziekshow in de rust op het programma. Zij het dan met een minuut vertraging. Dat komt omdat op 1 februari 2004 tijdens de rust Janet Jackson en Justin Timberlake een duet aan het zingen waren in deze zelfde Super Bowl pauze. Op het eind was af gesproken dat Justin een kledingstuk wat een borst bedekte uit het pak zou rukken. En zo gezegd , zo gedaan.
De VS stond op haar achterste benen en was geschokt.
Er zaten immers heel wat tieners voor de buis.
En hoewel Justin Timberlake en Janet Jackson eerst nog volhielden dat het om een “Wardrobe malfunction”  ging konden ze al snel niet anders dan gewoon toegeven dat het afgesproken werk was.
Om niet meer verrast te worden door eigenzinnige artiesten heeft de maatschappij die de finale uitzend gewoon nu een minuut vertraging in het geheel gebouwd, zodat als er toch iets voorvalt wat jong volwassenen niet mogen zien, dat nog uit gepiept kan worden of dat men het nog kan blurren.


Deel het met je vrienden !

1 comment for “Over de dag 1 februari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *