Over de dag 4 februari

SP32-20140204-123905Vandaag in 2004 was de oprichtingsdatum van “The Facebook”. Tegenwoordig meer bekend zonder het lidwoord.
In eerste instantie konden alleen studenten van het Harvard College lid worden van de website van Mark Zuckerberg. Later werd dit uitgebreid tot de gehele Harvard-universiteit en enkele andere universiteiten. Nog later werden studenten van alle universiteiten toegelaten. In september 2006 werd Facebook geheel openbaar, waarna iedereen vanaf 13 jaar en ouder zich kon registreren.
Gezien de wereldwijde bekendheid in 2014 weten we allemaal hoe succesvol het bedijf is geworden in die korte periode en het bewijst weer eens hoe snel dat het kan gaan als je een goed idee op de juiste manier in de markt weet te zetten.
Inmiddels is er een boek over Facebook verschenen, “The Accidental Billionaires: The Founding of Facebook, A Tale of Sex, Money, Genius, and Betrayal.” door Ben Mezrich
Ook is er een fim over gemaakt, The Social Network, en in het criminele circuit is er al een moord gepleegd met dezelfde naam en dan heb je het helemaal gemaakt lijkt me. Hoe cru het laatste ook klinkt .

Deel het met je vrienden !

1 comment for “Over de dag 4 februari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *