PEC Zwolle pakt de beker

SP32-20140420-200645Laten we eerlijk zijn : Ik heb doordat het mijn verjaardag is vandaag de wedstrijd grotendeels moeten missen maar toen ik inschakelde keek ik wel even op van de stand die op het bord stond bij de bekerfinale PEC Zwolle- Ajax.
5-1 stond het. Voor PEC.
Vijf – een.
Het moest nog even bij me doordringen.
Het verbaasde me.
“Bizar” noemde de verslaggever het.
En dat was het ook een beetje. Toch is het het logisch vervolg van een spannende competite dit jaar met Zwolle wat al sinds de promotie twee jaar terug gewoon leuk aanvallend voetbal speelt en daar vriend en vijand mee verrast.
Dit steeds weer bejubeld door diverse critici, dat ” Leuke voetbal”. en dat levert nu al een leuke prijs op. De KNVB Beker. en europees voetbal.
Het is een koude douche voor de amsterdammers, die volgende week ongetwijfeld het kampioenschap pakken, maar toch ongetwijfeld op een dubbel gerekend hadden…

Deel het met je vrienden !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *