Over de dag 2 Augustus

SP32-20140723-151557Op 2 augustus 1925 opent het Hilton in Dallas zijn deuren.
Conrad Hilton kocht in 1919 het Hotel Mobley in Cisco, Texas, en deed daar inspiratie mee op voor zijn tweede, door hem zelf gebouwde Hilton in Dallas.
Je mag nu wel concluderen dat het een succes is geworden : Men is aanwezig in 91 landen en heeft 135.000 werknemers in dienst, die er voor zorgen dat jij als gast niets, maar dan ook niets te kort komt
Vandaag de dag staat de kleindochter van Conrad meer in de schijnwerpers: Paris Hilton. De zelfbenoemd “socialite” kan zich een uitbundige levensstijl veroorloven mede dankzij een deel wat haar grootvader Conrad aan haar heeft nagelaten.

Deel het met je vrienden !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *