Over de dag 5 oktober

andressOp 5 oktober gaat in Londen de eerste James Bond film in premiere : Dr. No.
James Bond wordt vertolkt door Sean Connery en ontvangt lovende kritieken. Meest memorabel aan de film is wellicht niet Connery maar Ursula Andress die als “Honey Ryder”, de eerste Bond-girl, in een bijzondere bikini uit de zee komt aanzetten .
De scene is legendarisch.
Zo legendarisch dat in 2002 dezelfde scene, met als hoofdpersoon Halle Berry dit keer, nogmaals werd gebruikt in de Bond Film “Die another day”.
De scene heeft ook haar weerslag in het modebeeld, met name aan het strand.
De James Bond Film-Serie heeft inmiddels minstens 23 titels op haar naam staan, en heeft nog altijd een magische aantrekkingskracht. Zo is het Bond die tijdens de Olympische Spelen van 2012 er persoonlijk zoor zorgt dat Koningin Elisabeth op tijd bij de opening aanwezig is…


Deel het met je vrienden !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *