Over de dag 21 december

PsyOp 21 december 2012 wordt voor het eerst de magische grens van 1 miljard views overschreden voor een internet video.
Het videootje is Gangnam Style van de ZuidKoreaanse zanger Psy.
En laten we eerlijk zijn als we er 10 jaar vanaf trekken en men was gaan verkondigen dat over 10 jaar een zuidkoreaans nummer op de nummer 1 positie in de (Nederlandse) hitlijst was gekomen, hadden ze je compleet voor gek verklaard.
Als we nog eerlijker zijn en we tellen tien jaar bij deze datum op – in 2022 dus- en je verteld je kinderen dat erĀ 10 jaar eerder een zuidkoreaans nummer op de nummer 1 positie in de Nederlandse hitlijst was gekomen, wordt je alsnog voor gek verklaard door je kinderen.
Om te bewijzen dat het echt zo was kan je dan naar dit blogje verwijzen. Of naar hier natuurlijk. Of hier
En gewoon omdat het zo lang na dato nog steeds leuk is om te zien :

Deel het met je vrienden !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *