Over de dag 31 december

guinessOp 31 december 1759 tekent Arthur Guinness een huurovereenkomst van 9000 (geen typo : negen-duizend ! ) jaar dat hem in staat stelt om voor 45 Engelse pond per jaar zijn wereldberoemde Guiness bier te brouwen. Het donkere bier waar de belletjes naar beneden dwarrelen.
Het is een mooi drankje om het jaar mee af te sluiten.
En zo ook deze blog-serie van “Over de dag”.
Ik persoonlijk heb er best wel wat mee geleerd dit afgelopen jaar.
Zo is “tijd” zo inconsequent als je het zelf wilt zijn.
Maar ook dat iedere dag wel zijn eigenaardige feitje kent.
Grote inspiratiebron was een kalender die ik in 2014 kocht en die na verloop van tijd toch nog wel een paar foutjes bleek te bevatten. Natuurlijk heb ik mijn best gedaan om alle feitjes zoveel mogelijk correct weer te geven.
Bij de meesten is dit goed gelukt. Bij sommigen iets minder. Dat kan. Ook ik voelde me het afgelopen jaar wel eens suf, duf of misselijk. Net zoals jij wel eens een mindere dag hebt. Geeft niets. Er is altijd een morgen om het opnieuw te proberen.
Zo ook voor mij.
Wat ik het komend jaar ga bebloggen ?
Eerlijk gezegd : kijk even op mijn blog morgen en je weet het. Aan een nieuwe dag en een nieuw jaar mag best een klein verrassinkje kleven, nietwaar ?
Doe voorzichtig met vuurwerk straks en bij deze nu al de beste wensen !

Deel het met je vrienden !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *