1 spel per dag – 17 jan.

kittencannonEerlijk : ik ben niet zo gek op huisdieren. Ik ben slecht in het verzorgen van ze. Zij begrijpen mij niet , en ik begrijp hen ook niet echt. Mijn vrouw en kind hebben dat juist helemaal niet en voor hen is het internet dan ook een prachtige plaats waar dierenliefhebbers zich verzamelen rondom het door hen geliefde dier. Het is niet voor niets dat filmpjes met katten zo vaak bekeken worden.
Vandaag neem ik wraak erop met Kitten Cannon. De bediening is niet zo heel moeilijk met de pijltjestoetsen en de spatiebalk dus ik zeg, zoals altijd : Doe je best !

Mogelijk heeft het je voorkeur dit spel Full screen te spelen En dat kan HIER.

Op zoek naar een leuk feitje over 17 januari ? Klik hier.

Deel het met je vrienden !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *