1 spel per dag – 19 jan.

truckMachtig mooi lijkt het mij om op een truck van A naar B te rijden. Je bent King of the Road in een machine veel groter van de rest op de weg. En helemaal als je kijkt naar TV series als Ice Road Trucking bijvoorbeeld. Het is wel belangrijk dat je als je zoals in het spel voor een goudmijn werkt , dat al het goud op de plaats van bestemming aan komt en daarin ligt meteen ook je uitdaging van vandaag :  Zorg dat je je goudlading redelijk in zijn geheel op tijd op de juiste plek krijgt.
En zoals altijd zeg ik : Doe je best !

Mogelijk heeft het je voorkeur dit spel Full screen te spelen En dat kan HIER.

Op zoek naar een leuk feitje over 19 januari ? Klik hier.

Deel het met je vrienden !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *