Denk.

Apart verhaaltje vandaag in BN De Stem. Haar verslaggever werd geweigerd tijdens een bijeenkomst van DENK in Rijen, terwijl dezelfde krant die middag in Breda nog wel welkom was. Blijkbaar had de mevrouw in kwestie wat te kritische vragen gesteld, waardoor de bijeenkomst in Rijen plotseling achter gesloten deuren plaats vond.
Apart.
Apart genoeg voor een printscreentje van het artikel te maken.
Ook de bewering van DENK in het verhaal dat zij gebruik maken van “eigen media” geeft mij niet het lekkere warme gevoel wat ik van een politieke partij moet krijgen.
Er hangt een zweem van “alternative facts” overheen. En dat bevalt me niet.
Zal DENK de kiesdrempel gaan halen bij de komende verkiezingen ? Ik vermoed het wel. Evenals ik denk dat ook de DENK-afvallige Sylvana Simons dat zal doen. En zij had afgelopen week nog een bijna identiek akkefietje met de verslaggevers van PowNed bij een boekpresentatie.

Ik ben in elk geval benieuwd of deze voorspelling van mij het wel gaat redden. De laatste van het EK had ik immers ook al fout ….
Het politieke landschap wordt diverser, maar of het ook allemaal bestuurbaarder wordt ?
Het wordt in elk geval meer humoristischer voor de kijker nu zowel links als rechts aan het versplinteren zijn.
Alles hangt of staat op 15 maart.
Alle reden om te gaan stemmen dus.
En ik ga me beraden of ik de politieke partij “Kiesdrempel ’21” op ga richten.
Enige politieke punt op de agenda : Het opwerpen van een kiesdrempel zodat Nederland weer bestuurbaar wordt…

Deel het met je vrienden !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *